Page 1 of 1

QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 16:26
by PG4I
Howdy folks, happy newyear!

I have started using RUMlog2Go on my ipad on january first. I have entered my QRZ.com credentials in the log setting, triple tapping the QSO looks up the call correctly in a new screen. There is a button called “show path” but I never see a correct line. Sometimes there is no line, sometimes there is one but it poins into the atlantic ocean west of africa (south of Togo actually). Is this a bug?

So far very happy with the logger, thanks!

Re: QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 16:48
by DL2RUM
Do you have payed for the qrz.com logbook xml subscription?

Re: QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 17:55
by PG4I
No sir, do I need to?

Re: QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 18:00
by DL2RUM
Yes Sir!
Or you could use HamQTH.com.

Re: QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 18:12
by PG4I
Thanks for the tip Tom, will try it out.

Regards,
Joop

Re: QRZ lookup, show path?

Posted: Thu 3. Jan 2019, 18:36
by PG4I
Awwww, that is much better! Thanks!