Automatic map indication?

RUMlog, the Next Generation. Completely rewritten.
User avatar
EA3HOE
Posts: 87
Joined: Sat 30. May 2015, 07:36

Automatic map indication?

Unread post by EA3HOE » Mon 15. Oct 2018, 12:09

Hi all!

Is it possible to automatically indicate the grid or QTH location of a station on the map and zoom in to it whenever i click on the callsign in the Band Map or wnever i enter the callsign in the Callsign entry field? I know Rumlog nees to do a lookuo for that, but i don't see that as an objection whenever you are online anyway.

73 de EA3HOE Ton (after almost a year of absence from the radio....)

User avatar
DL2RUM
Administrator
Posts: 1916
Joined: Mon 27. Aug 2007, 13:36
Location: JO40DF

Re: Automatic map indication?

Unread post by DL2RUM » Mon 15. Oct 2018, 12:25

This happens already when the HamQTH/qrz.com window is open.
73 and best dx de Tom, DL2RUM

User avatar
EA3HOE
Posts: 87
Joined: Sat 30. May 2015, 07:36

Re: Automatic map indication?

Unread post by EA3HOE » Mon 15. Oct 2018, 12:34

Do you mean the QSO,Add QSO Data, qrz.com window? Should i keep that window open for the map to move?
I don't see any other qrz.com window.

User avatar
DL2RUM
Administrator
Posts: 1916
Joined: Mon 27. Aug 2007, 13:36
Location: JO40DF

Re: Automatic map indication?

Unread post by DL2RUM » Mon 15. Oct 2018, 12:39

This:
QRZ.png
73 and best dx de Tom, DL2RUM

User avatar
EA3HOE
Posts: 87
Joined: Sat 30. May 2015, 07:36

Re: Automatic map indication?

Unread post by EA3HOE » Mon 15. Oct 2018, 13:50

Get it. I forgot about that one. A year is a long time....

Thanks!!

Post Reply